30

Apr14

Mastercam X7 MU2

Mastercam X7-le versiooniuuendus MU2.

Mastercam X7-ga tuli kaasa mitmeid uuendusi nagu uus tööradade simulaator ja uus tool manager. Lisandunud on uued töörajad ja vanad töörajad, nii treimiseks kui freesimiseks, on senisest efektiivsemad. Samaaegselt toodi turule uued lisapaketid Productivity+, Mill-Turn, Blade Expert, Port Expert ja Swiss Expert.

Iga MU-ga (Maintenance update’iga) tehakse suur hulk väikseid parandusi ja täiendusi, mida kasutajad on leidnud ja palunud, et teil oleks võimalikult hea Mastercam’i kasutada ja saaksite oma aega kasutada muude oluliste tegemiste tarvis. Sealhulgas uuendatakse translaatoreid ja suurendatakse tööradade genereerimine kiirust, et saaks kasutada ära võimalikult palju tänapäeva arvutite võimsusest.

Kõik aktiivse hooldusega (Maintenance) kasutajad saavad Mastercam MU2 alla laadida siit.

Mastercam-i uuendamiseks või postide kohendamiseks võtke ühendust!

Tuleatame meelde, et juba sel suvel on oodata X8 versiooni. Kõigil, kel on veel versioon X3, soovitame omandada versiooniuuendus juba nüüd, sest peale X8 väljumist pole uuendamine enam võimalik!

Pange tähele, et alates X8 versioonist toetab Mastercam vaid 64-bitiseid süsteeme. Vt riistvara nõuded allpool.

 Renishaw Productivity+

Renishaw’s Productivity+ on-line protsessis mõõtmestamine võimaldab mõõtepea kasutamist tööpingis rakiste ofsettide, orientatsiooni ja kriitiliste mõõtude määramiseks. Käsitsi seadistamine ja kontrollimine on aeganõudev ja eksimist võimaldav. Mõõtepea kasutamine välistab vajaduse tööriista seadistajate ja kallite rakiste järele ning samuti kellade abil käsitsi seadistamise  järele. Mõõtmestamine on kiire ja usaldusväärne ning kasutades Productivity+ saate tööpingi ofsetid automaatselt seadistada isegi töötlemise ajal, mis võimaldab veelgi täiustada töötlemise protsessi.

renishaw

Mill-Turn

Mastercam Mill-Turn annab teie käsutusse täielikult assotsiatiivse programmeerimise võimalused treimiseks:

  • Mitmekülgne graafiline sünkroniseerimine.
  • State-of-the-art interface (Mastercam Code Expert).
  • Machine Simulation koos täpse visuaalse tagasisidega on kliki kaugusel.
mill turn

Verisurf

Tarkvara pakub ühtset platvormi toote andmete käsitlemiseks reaalajas koos ühendumisega erinevate CAD mudelite ja mõõtevahenditega. See võimaldab vahetult ja täielikult kontrollida toote funktsioone projekteerimisel ja töötlemisel. Verisurf tarkvara koos teie mõõtevahendiga võimaldab lihtsad 3D mõõtmisi kiiresti ja täpselt mõõta tooteid ja võrrelda neid nominaalse CAD mudeliga. Tulemusena saate kontrollida valmistusprotsessi algusest lõpuni ja kindlustada, et toode vastab tänapäeva rangetele kvaliteedi nõuetele.

Verisurf kutsub kõiki osalema webinaril, kus räägitakse toodete inspekteerimisest, selle automatiseerimisest ning kuidas sellest võiks teie ettevõttele kasu olla.

Registreerimiseks kasutage allolevaid linke:

Tue, May 13, 2014 9:00 AM – 10:00 AM PDT
Tue, May 13, 2014 3:00 PM – 4:00 PM PDT

verisurf

Robotmaster

Robotmaster ühendab vahetult robotite off-line programmeerimise, simulatsiooni ja koodi genereerimise CAD/CAM tarkvaraga, Võimaldades kiiret ja vigade vaba robotite programmeerimist.

  • täpsed robotite liikumisrajad ilma punkte õpetamata
  • “click-and-drag” interaktiivne simuleerimise/muutmise keskkond
  • automatseeritud roboti liikumise optimeerimine
  • ühtesobivus erinevate robotite mudelitega
robotmaster