31

Jul14

Mastercam juuli uudised

Mastercam-i uus veebileht

CNC Software uuendas põhjalikult Mastercam-i veebilehte. Uue kujunduse ja sisuga lehega saate tutvuda siin www.mastercam.com. Koos uue veebilehega viidi sisse registreerimise kohustus. Kui uus veebileht on kõigile saadaval, siis ainult hoolduse kliendid saavad kasutada kõiki uusi võimalusi. Näiteks allalaadimise leht ja teadmiste baas on saadaval vaid hoolduse klientidele. Proovige järgi ja laadige endale näiteks täna saada olevatest kõige värskem Mastercam-i versioon X7 MU2 SP1 siit.

Dünaamilised töörajad

Dünaamiliste liikumiste tehnoloogia on Mastercamis olnud saadaval juba rohkem kui viis aastat. See täieneb iga versiooniga ja sisaldub juba peaaegu kõigis toote osades. See tähendab, et teie kasutuses on juba praegu suurem kiirus ja efektiivsus ilma lisatasuta.

Dünaamilise tehnoloogia kasutamisest on paljud kasutajad oluliselt võitnud. Vaata siit videosid ja uuri, mida dünaamiliste liikumiste tehnoloogia võimaldab teha ja kuidas saate lühendada tsükli aega, pikendada tööriista eluiga ning vähendada tööpingi kulumit.

Aktiivsed Mastercam kampaaniad

  • Ainult augusti kuus kehtiv Mastercam uuendamise kampaania võimaldab teil oma versiooni uuendada kuni 25% odavamalt. Uuendus kehti toote versiooniuuendusele ja kehti hoolduse osale. Küsige kohe pakkumist! Kampaania kehtib kuni 01.09.2014. NB! pakkumine kehtib vaid tööstusklientidele ning neile kel pole varem pakkumist registreeritud või tellimus esitatud.
  • Kuni 18. septembrini on teil võimalik omandada Mastercam for Solidworks toode 15% soodsamalt. Multiaxis ja hooldus ei kuulu allahindluse hulka. Kampaania kehtib ainult tööstusklientidele. Küsige lisa!

X3 kasutajatel saab aeg otsa!

Juba septembris on oodata X8 versiooni ilmumist ja seejärel ei ole X3 kasutajatel enam võimalik oma tarkvara uuendada. Uuendades praegu saate väikese investeeringu eest viimaste täiustustega CAD/CAM süsteemi. Mastercam X3 ilmus umbes seitse aastat tagasi. Kuigi sellega saab endiselt tööd teha, olete te ilma dramaatilistest täiustustest, omadustest ja tööradadest, mis polnud tol ajal saadaval. Allpool vaid mõned viimased täiustused:

  • Dünaamilised töörajad vähendavad töötlemisaega kuni 75% pikendades samas tööriista eluiga
  • Uued, intuitiivsed solidi loomise võimalused
  • Pikem tööriista eluiga ja parem laastu kontroll dünaamilisel treimisel
  • Võimalus avada ja töödelda erinevad CAD faile ja nende uusimaid versioone, ka SolidWorks, Inventor, SpaceClaim ja SolidEdge.

Allpool erinevate versioonide toetus ja uuenduste ajatabel.

 

Mastercam X8

Mastercam versioon X8 on jõudnud juba esimese toote kandidaadini. Septembris on oodata toote kättesaadavaks muutumist kõigile hoolduse klientidele.

Kindlasti tasub tähele panna, et lisaks paljudele uuendustele on toode saadaval ka eestikeelse kasutajaliidesega!

Meenutame veel X8 versiooni riistavara nõudeid:

Pange tähele, et alates X8 versioonist toetab Mastercam vaid 64-bitiseid süsteeme. Vt riistvara nõuded allpool  Nõuded