24

Aug16

Mastercam uudised – august 2016
AUG
2016

Mastercam 2017

Mis uut video ülevaade

Järgnevate kuude jooksul vaatame lähemalt mõningaid väga häid tööriistu uues Mastercam-i versioonis. Teeme sügavuti selgeks, mis need uued funktsioonid on ja kuidas sellest teile võiks kasu olla.

Alustame vaatlemist mõnedest fundamentaalsetest tööriistadest, mida teil läheb töö üles seadmise alguses. Efektiivsemaks tehtud töövoog, lihtsam kihtide ja tasandite manageerimine, täiendatud graafika ja lihtsustatud projekteerimise valikud on ainult mõned Mastercam 2017-s sisalduvad täiustatud tööriistaad.

Mastercam 2017 “Mis uut” videot inglise keeles, saate vaadata siit .

Mis uut

Mitmeteljeline töötlemine

Mastercam 2017 jätkab mitmekülgse mitmeteljelise töötlemise täiendamist. Uus täiendav pöördtelgede kontroll, täiustatud töövoog ja mitmeteljelise puurimise täiendavad töövahendid on ainult osa selles versioonis sisalduvatest uutest funktsioonidest..

Mastercam mitmeteljelise töötlemise “Mis uut” videot inglise keeles, saate vaadata siit.

Mastercam töötlemise labor

Esitleme lennuki tiiva ribi

Mastercam töötlemise labor on alati hõivatud. Nad, kas testivad tööradu või töötlevad detaile, alati leiate laborist, et seal on midagi põnevat teoksil!

Hiljuti töödeldi seal lennuki tiiva ribi. Dünaamiliste liikumiste tehnoloogia piiride testimiseks, skaleerisid meie programmi-insenerid lennuki tiiva ribi sektsiooni väiksemaks. Ainuke piir, mis nad leidsid oli võimetus piisavalt kiiresti eemaldada masinast laastu!

Lennuki tiiva ribi töötlemise videot saate vaadata siit.

Äripartnerid

Tooted, mis aitavad teie tööstusel edukad olla