17

Mar19

Veebruari 2019 uudised

Võtke Mastercam 2020 testimiseks
Kui teil on Mastercam aktiivne hooldusleping, siis palun osalege Mastercam 2020 Beta programmis. Osaledes saate ülevaate, mis sisaldub Mastercam 2020-s ja saate proovida uusi omadusi ning funktsionaalsusi enne, kui tarkvara avalikult välja tuleb.

Me arendame Mastercam tarkvara pidades fookuses kasutajate vajadusi ja nüüd on aeg, kus saate oma sõna sekka öelda! Testides eelversioone ja andes meile teada, mida arvate, saame me korrigeerida probleeme ja arendada tarkvara edasi vastavalt teie tagasisidele.

Siit leiate lisainfot Mastercam 2020 kohta ja saate kohe ühineda Beta programmiga juba täna!
4X freesimise post on saadaval SINUMERIK kontrollerile

Mastercam lasi hiljuti välja 4-teljelise freesimise postprotsessori SINUMERIK 840D sl ja 828D Siemens kontrolleritega CNC tööpinkidele. See töötati välja kasutades Siemens CNC inseneride tehnilist ekspertiisi.

Mastercam’i 4X MILL POST PROTSESSOR SINUMERIK® 840D sl ja 828D kontrolleritele lisab Mastercam võimekust kasutamaks neid populaarseid tööpinke.

Siit saate lugeda lisa 4-teljelise freesimise posti ja tema omaduste kohta.
Mida uut on Mastercam 2019-s:
tööriistade laadimise täiendused
Mastercam 2019-s on täiustatud automaatset tööriistade laadimise algorütmi. Tööriista laadimisel arvestatakse nüüd mitmepesalisi (multistation) ja pool-indekseerivaid pesasid (half-index stations) ning risti orientatsiooniga pesasid revolvris (turretis). Saate määrata, kas prioriteet määratakse tööriistadele vasakus või paremas spindlis. Samuti lisati kallutatud pesade (angular stations) tugi . Tööriista projektsiooni pikkuse saab nüüd määrata graafiliselt kasutads kontekst menüüd tööriista seadete managerist.
Vaadake siit videot, mis näitab tööriista laadimise täiendusi Mastercam 2019-s.
Lisatarkvarad – tooted, mis hõlbustavad teie tööd! 
VMK Tarkvara OÜ. | +3725110916 | vmk@vmk.ee | www.vmk.ee
STAY CONNECTED:
Mastercam® is a registered trademark of CNC Software, Inc. © 1983-2019. All rights reserved.
All other trademarks are property of their respective owners.